SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Supărată că iubitul a vorbit de relația lor, Ana Ivanovic s-a despărțit de baschetbalistul Ivan Paunic!

Supărată că iubitul a vorbit de relația lor, Ana Ivanovic s-a despărțit de baschetbalistul Ivan Paunic!


Ana Ivanovic in Esquire Latinoamerica

Miniprix.ro

Ana Ivanovic pare mai decisă în viață decât este uneori pe teren. Hotărâtă să țină departe de ochii lumii relația cu baschetbalistul Ivan Paunic, ea a rupt-o cu el după ce acesta a povestit în presa din Serbia despre legătura lor.

AICI ați citit în premieră despre relația Anei Ivanovic cu Ivan Paunic.

Același ziar Blic care anunțase relația dintre Ana și Ivan a anunțat, ieri, despărțirea lor după doar 3 luni. ”Relația noastră este terminată. Ana și cu mine nu mai suntem împreună. Totul s-a întâmplat din cauza presei”, afirmă cei de la Blic că le-ar fi spus Paunic, vineri. Ce îmi plac mie acuzațiile astea cu presa e de vină… De parcă nu tot el dăduse totul în vileag pe Twitter acum o săptămână, și apoi le-a povestit ziariștilor de la același cotidian despre iubirea lor…

Ana nu a comentat nimic pe marginea subiectului, ci doar a încetat să-l mai urmărească pe Ivan pe Twitter. Despărțirea vine spre mulțumirea părinților sârboaicei, care, din câte scrie presa sârbă, nu îl agreeau pe baschetbalistul care activează acum în Spania. ”Am vorbit cu Ana și mi-a spus că totul s-a terminat, nu mai e cu Ivan. Întreaga poveste a fost umflată, presiunea a fost prea mare și separarea inevitabilă”, a declarat o prietenă aproapiată a Anei pentru presa sârbă.

CITEȘTE ȘI:  FOTO și VIDEO: Ana Ivanovic are un nou iubit: Mark Stillitano, un apropiat al lui Djokovic

Leave a Reply

Top