SUNTETI AICI
ACASA > Video > VIDEO: Angelique Kerber a reușit lovitura zilei la Turneul Campioanelor

VIDEO: Angelique Kerber a reușit lovitura zilei la Turneul Campioanelor


Angelique Kerber

Aflată la prima participare la Turneul Campioanelor, Angelique Kerber a obținut ieri prima victorie în această competiție.

Mai mult decât victoria cu 6-2, 6-2 obținută în fața Agnieszkăi Radwanska, ea a obținut și onorurile loviturii celei de-a treia zile a turneului de la Istanbul.

Vedeți mai jos lobul ei perfect, nu înainte de a vă spune că în aceeași grupă roșie,  Serena Williams a învins-o cu 6-2, 6-2 pe Petra Kvitova și s-a calificat cu maximum de victorii în semifinale. Azi, în ultimul meci din grupă, Kvitova și Kerber se vor întâlni pentru a decide cea de-a doua calificată în semifinale. Locul 4, ultimul, e deja ocupat de Radwanska, poloneza adunând trei înfrângeri din tot atâtea meciuri.

În Grupa albă, Na Li a învins-o cu 6-3, 2-6, 6-3 pe Jelena Jankovic și conduce cu două victorii din tot atâtea meciuri. Azi au loc ultimele două meciuri din această grupă: Jankovic – Errani și Li Na – Azarenka. Singura fără șanse la calificare e Errani, care are două înfrîngeri din tot atâtea partide.

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Spotul de prezentare al BRD Nastase Tiriac Trophy, care se joacă în aprilie la Bucureşti

3 thoughts on “VIDEO: Angelique Kerber a reușit lovitura zilei la Turneul Campioanelor

 1. In grupa alba situatia e albastra pentru Azarenka !
  Daca castiga JJ cu Errani si
  ………..daca castiga Azarenka cu Li atunci :
  ……………….. la Azarenka – Li : 2-0 // 1. JJ 2. Azarenka 3. Li altfel
  ……………….. la Azarenka – Li : 2-1 // 1. JJ 2. Li 3. Azarenka
  ………..daca castiga Li cu Azarenka // 1. Li 2. JJ 3. Azarenka

  Mai sunt si alte variante – totul pleaca de la : nr. meciuri, seturi, eventual ghemuri .
  Locul 2 joaca cu Serena !!!

 2. s-a accidentat, a mers la vestiar, s-a intors si a continuat, isi musca pumnii, manseta, ii inoata ochii-n lacrimi, tipa, sta teapana, si totusi nu renunta, desi e clar ca numai o minune o mai aduce intr-o situatie rezonabila fata de li na. Ma gandesc ce o opreste, mandria, banii, incapatanarea sau pur si simplu ignoranta, pt ca nu mi se pare corect fata de adversara, public si fata de ea chiar. Dar poti sa stii? am mai vazut cazuri cand zici ca moare pe teren si totusi a castiogat meciul! nu ar fi nici prima nici ultima

Leave a Reply

Top