SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Adrian Ungur l-a învins pe Clezar și joacă azi pentru calificarea în semifinale la Sao Paulo

Adrian Ungur l-a învins pe Clezar și joacă azi pentru calificarea în semifinale la Sao Paulo


Adrian Ungur

Adrian Ungur a câștigat ieri primul său meci din Grupa Verde a Mastersului de la Sao Paulo, rezervat celor mai buni 8 jucători din turneele challenger din acest an. El va juca azi pentru calificarea în semifinale.

AICI îl vedeți pe Adi la players party în Sao Paulo.

Adrian Ungur l-a învins aseară, cu scorul de 6-3, 7-5, pe brazilianul Guilherme Clezar, și va juca azi pentru calificarea în semifinale contra ucraineanului Oleksandr Nedovyesov. Acesta a fost învins ieri cu scorul de 4-6, 6-3, 6-1 de rusul Teymuraz Gabashvili, care și-a asigurat calificarea în semifinale.

”Va fi un meci dificil, dar voi lupta până la capăt”, a declarat, după meci, Adrian Ungur, finalistul ediției trecute.

În cealaltă grupă, columbianul Alejandro Gonzales și-a asigurat deja calificarea în semifinale prin victoria cu 6-3, 2-6, 6-4 obținută în fața olandezul Jesse Huta Galung. Prin această calificare, Gonzales a devenit și al șaselea jucător din țara sa carereușește să intre în Top 100. În celălalt meci, Volandri l-a învins cu 6-0, 6-4 pe slovacul Martin. Azi, în ultimele meciuri din grupă, Volandri va juca împotriva lui Galung, iar Gonzales contra lui Martin.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto are, doar azi, o reducere de 400 de lei.

Bodosport.ro

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Rafael Nadal și-a făcut un prieten nou în drum spre hotelul din Insula Necker

One thought on “Adrian Ungur l-a învins pe Clezar și joacă azi pentru calificarea în semifinale la Sao Paulo

Leave a Reply

Top