SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Cinci români joacă azi în semifinalele diferitelor turnee: Simona Halep, Raluca Olaru, Horia Tecău, Florin Merga și Marius Copil

Cinci români joacă azi în semifinalele diferitelor turnee: Simona Halep, Raluca Olaru, Horia Tecău, Florin Merga și Marius Copil

Raluca Olaru tenis wta romania


Raluca Olaru

Zi plină azi pentru tenisul românesc, cu cinci prezențe în semifinale de simplu sau de dublu. Iată-le în ordinea cronologică a intrării în concurs.

De la ora 12.45, în semifinalele Mastersului de la Paris, Horia Tecău și Max Mirnyi vor juca împotriva favoriților 2, Bruno Soares și Alexander Peya. O calificare în finală ar reprezenta și obținerea biletului la Turneul Campionilor pentru Tecău și Mirnyi.

De la ora 13.30, la challenger-ul de la Geneva, Florin Mergea și Oliver Marach vor juca în semifinalele de dublu contra perechii Skugor/ Stadler.

După terminarea meciului lui Mergea, dar nu mai devreme de 15.30, la Geneva va intra în meci Marius Copil, care va juca, la simplu, contra germanului Jan Lennard Struff.

Simona Halep va juca, de la ora 17.20, în semifinala Turneului Campioanelor de la Sofia. Adversară îi va fi Ana Ivanovic.

Ziua va fi încheiată de semifinala Ralucăi Olaru, care împreună cu austriaca Tamira Paszek va juca în penultimul act al probei de dublu de la Barnstaple, turneu dotat cu premii de 75.000 de dolari.

Cu excepția meciului lui Horia Tecău, pentru care nu am găsit linkuri pe net, celelalte partide vor putea fi văzute în direct pe net. Aveți AICI pagina cu toate link-urile video ale meciurilor de tenis televizate azi.

OtterShop - Premium

One thought on “Cinci români joacă azi în semifinalele diferitelor turnee: Simona Halep, Raluca Olaru, Horia Tecău, Florin Merga și Marius Copil

Leave a Reply

Top