SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Ana Ivanovic, din nou pe coperta revistei Vanidades

FOTO: Ana Ivanovic, din nou pe coperta revistei Vanidades


Ana Ivanovic pe coperta revistei Vanidades

Ana Ivanovic e una dintre preferatele editorilor de la revista Vanidades, publicație care acoperă țările din America Latină.

Sârboaica, a cărei zi de naștere a fost chiar ieri, apare pentru a treia oară în ultimii 3 ani pe coperta revistei. E, din câte am citit pe net, cea mai des publicată vedetă pe coperta revistei din istoria publicației. Însă e o informație pentru care nu bag mâna în foc, mai ales la ce actrițe au pe acolo… Ana Ivanovic nu e singura tenismenă care a ținut coperta anul acesta la Vanidades. În August a fost rândul Mariei Sharapova să atragă cititorii cu surâsul ei. AICI vedeți coperta cu Maria Sharapova.

Mai jos veți vedea copertile precedente cu Ana Ivanovic de anul trecut, în care jucătoarea e de nerecunoscut. AICI vedeți imagini de la ședința foto de anul trecut, iar AICI imagini de la ședința foto din 2011.

Ana Ivanovic pe coperta revistei Vanidades în 2012
Ana Ivanovic pe coperta revistei Vanidades în 2011

One thought on “FOTO: Ana Ivanovic, din nou pe coperta revistei Vanidades

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close