SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Rafael Nadal și-a făcut un prieten nou în drum spre hotelul din Insula Necker

FOTO: Rafael Nadal și-a făcut un prieten nou în drum spre hotelul din Insula Necker


Rafael Nadal s-a jucat cu cel mic tot drumul

Rafael Nadal este cel mai important nume care participă la ediția din acest an a Necker Cup, cel mai interesant turneu demonstrativ al perioadei de pauză competițională.

Toți jucătorii și jucătoarele vor să fie invitați acolo – chiar nu cred că e cineva care să refuze o săptămână de vacanță, distracție și tenis alături de soț/soție/iubit/iubită pe banii miliardarului Richard Branson – dar numai 16 merg la o ediție. Dacă anul trecut vedeta a fost Novak Djokovic, liderul de atunci al clasamentului, anul acesta invitatul special, dacă se poate spune așa, e Rafael Nadal, actualul lider al ierarhiei mondiale.

Alături de el participă și alte nume importante, Mike Bryan (anul trecut a fost fratele lui, Bob), Stefan Edberg, Boris Becker, Ana Ivanovic, Petra Kvitova, Martina Hingis, Daniela Hantuchova și, așa cum știți deja, Sorana Cîrstea, prima româncă invitată în acest paradis. De altfle, pe ea ați văzut-o deja la piscină, AICI.

Nadal a ajuns aseară în Insula Necker, locul unde se desfășoară nebunia, și în mașina în care a călătorit spre hotel cu Xisca, iubita lui, a avut coleg de drum un prichindel, cu care s-a înțeles foarte bine. Părinții lui, participanți din rîndul amatorilor cu bani la acest turneu, au postat pozele pe Instagram.

OFERTA ZILEI la EMAG: Această cameră video Samsung este redusă, doar azi, cu 20%, și costă acum 799 de lei.

Originals.ro

CITEȘTE ȘI:  Adrian Ungur l-a învins pe Clezar și joacă azi pentru calificarea în semifinale la Sao Paulo

5 thoughts on “FOTO: Rafael Nadal și-a făcut un prieten nou în drum spre hotelul din Insula Necker

Leave a Reply

Top