SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Xisca, iubita lui Rafael Nadal, în rol de fotograf oficial al spaniolului :)

FOTO: Xisca, iubita lui Rafael Nadal, în rol de fotograf oficial al spaniolului :)


Xisca, iubita lui Nadal, in rol de fotograf

Ce îmi place mie la tenis e că iubitele sau soțiile jucătorilor de tenis nu suferă de mania de a deveni brusc mai importante decât partenerii lor de viață.

Pe Mirka lui Federer o vedeți mereu cu copiii, cumva în plan secund, pe Jelena lui Djokovic o vedeți doar uneori la turnee, în rest auziți despre ea doar pe la acțiunile Fundației Djokovic, pe Kim a lui Andy o vedeți doar la meciuri și, eventual, cu el la diverse emisiuni televizate, iar pe Xisca lui Nadal doar când și când, la unele meciuri sau turnee mai importante ale lui Rafa. În rest, nimeni dintre noi nu știe ce fac cele patru, ceea ce e normal, pentru că cei importanți pentru noi sunt tenismenii.

Cum iubitul ei are șansa ca anul acesta să cucerească singurul titlu major care-i lipsește, Turneul Campionilor, Xisca e prezentă în tribune la Londra. Și nu stă deloc degeaba, ci pare că vrea să strângă cât mai multe amintiri. Așa că face poze. Cu aparatul sau cu telefonul, la meciuri sau la festivități de premiere, nu contează, ea vrea să aibă amintiri. Vedeți aici două instantanee cu Xisca în rol de fotograf oficial al familiei.

Xisca, iubita lui Nadal, face poze din lojă

dEpurtat.ro

Leave a Reply

Top