SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Lovitură de teatru: Simona Halep a renunţat la colaborarea cu antrenorul Adrian Marcu

Lovitură de teatru: Simona Halep a renunţat la colaborarea cu antrenorul Adrian Marcu


Simona Halep si Adrian Marcu

Simona Halep a făcut azi un anunţ surpriză: a anunţat că se desparte de antrenorul Adrian Marcu!

“A fost o colaborare bună, am luat tot ce a fost bun de acolo şi acum, la nivelul acesta, sunt colaborări mai multe, fiecare îţi dă încredere, fiecare te ajută cu ce poate. Deocamdată vreau să rămân singură, să îmi consolidez mai mult încrederea în mine. Perioada în care am fost singură la începutul anului, timp de două-trei luni, m-a ajutat. Încerc să fac tot ce pot pe teren. Voi vedea pe viitor, dar deocamdată vreau să rămân singură”, a declarat Simona azi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Colaborarea dintre Simona Halep şi antrenorul Adrian Marcu a început înaintea turneului de la New Haven şi a fost oficializată imediat după aceea. Până atunci, din primăvară, Simona fusese antrenată de Andrei Mlendea, pe care nu l-a mai păstrat nici în postura de sparring partener.

Culmea e că perioada de la începutul anului acesta, în care ea a fost singură şi pe care ea spune că vrea să o repete şi în startul lui 2014, a fost extem de slabă pentru ea. Abia după ce a început colaborarea cu un antrenor constant rezultatele au apărut şi ea a dominat a doua jumătate a sezonului, cu 6 titluri câştigate din iunie până în octombrie.

Bodosport.ro

8 thoughts on “Lovitură de teatru: Simona Halep a renunţat la colaborarea cu antrenorul Adrian Marcu

  1. eu cred ca e intelept ce face…In Romania nu prea avem antrenori capabili sa pregateasca un jucator de top10. are multe puncte de aparat si probabil se va angaja intr-o colaborare care sa o ajute in acest sens.Succes!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close