SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 10 noiembrie 2013: Roger Federer s-a calificat dramatic în semifinale la Turneul Campionilor

POZA ZILEI, 10 noiembrie 2013: Roger Federer s-a calificat dramatic în semifinale la Turneul Campionilor


Roger Federer dupa calificarea in semifinalele Turneului Campionilor

Roger Federer a obținut ieri o victorie dramatică în fața lui Juan Martin del Potro și s-a calificat pentru a 11-a oară din 12 participări în semifinalele Turneului Campionilor.

În ultimul său meci din grupă, Federer a jucat împotriva argentinianului Juan Martin del Potro. Un meci de totul sau nimic, eliminatoriu, căci cine învingea mergea în semifinale, iar pierzătorul pleca în vacanță. A învins Roger Federer, care s-a impus cu scorul de 4-6, 7-6, 7-5, iar la final a dat frâu liber emoțiilor, dovadă că a fost o realizare importantă pentru el. Eu cred că a fot chiar victoria de care avea nevoie pentru a se convinge că poate continua la nivel înalt și în anul viitor.

În semifinale, Federer va juca, azi, contra lui Nadal, partida fiind programată la ora 16.00, în direct pe un Digi. În cealaltă semifinală, de la ora 22.00, se vor întâlni Novak Djokovic, care aseară, în ultimul meci, l-a învins cu 7-6, 4-6, 6-3 pe Richard Gasquet, și Stanislas Wawrinka.

Tot azi se vor disputa și semifinalele de dublu: Ivan Dodig/ Marcelo Melo – David Marrero/ Fernando Verdasco și Alexander Peya/ Bruno Soares – Bob Bryan/ Mike Bryan.

dEpurtat.ro

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 1 aprilie 2012: Agnieszka Radwanska şi cel mai important trofeu din carieră, cel de la Miami

Leave a Reply

Top