SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > POZA ZILEI, 17 noiembrie 2013: Berdych și Stepanek au dus Cehia la doar o victorie de trofeul Cupei Davis

POZA ZILEI, 17 noiembrie 2013: Berdych și Stepanek au dus Cehia la doar o victorie de trofeul Cupei Davis


Stepanek și Berdych in actiune la Belgrad

Introduși pe teren, așa cum era de așteptat, în meciul de dublu, Radek Stepanek și Tomas Berdych au adus un punct de aur Cehiei în finala Cupei Davis.

Stepanek și Berdych au învins cu scorul de 6-2, 6-4, 7-6 perechea Bozoljac/ Zimonjic și Cehia conduce, înaintea ultimei zile, cu scorul general de 2-1.

Azi, de la ora 15.00, la Belgrad se dispută ultimele două meciuri: Djokovic – Berdych și Lajovic – Stepanek. Meciurile vor fi în direct pe Dolce Sport.

Bodosport.ro

20 thoughts on “POZA ZILEI, 17 noiembrie 2013: Berdych și Stepanek au dus Cehia la doar o victorie de trofeul Cupei Davis

  1. De ce nu?..A mai jucat la simplu,si e peste Bozoljac la multe capitole..La cum a jucat Bozoljac ieri,nu are nicio sansa cu Radek..Cu exceptia primului serviciu a fost dezastru.Macar Zimonic are cam acelasi stil de joc ca al lui Stepanek..

  2. Andreea sincer sa il bati pe sarb acasa la el?Cred ca si lui Rafa ii este greu sa il bata acasa la el,anu viitor imi doresc din tot sufletu sa fie finala Serbia-Spania sa se joace acasa la sarbii!Nu stiu cum e suprafata asta de la sarbii daca e destul de rapida,daca e sa vezi atunci meci si atmosfera!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close