SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 3 noiembrie 2013: David Ferrer l-a învins pe Nadal și va juca din nou finala de la Paris

POZA ZILEI, 3 noiembrie 2013: David Ferrer l-a învins pe Nadal și va juca din nou finala de la Paris


David Ferrer l-a invins pentru a cincea oara in cariera pe Nadal

Pentru a cincea oară în 25 de meciuri, David Ferrer l-a învins pe Rafael Nadal. S-a întâmplat în semifinalele Mastersului de la Paris, acolo unde Ferrer a cucerit, anul trecut, singurul titlu Masters din palmares.

În semifinala disputată ieri, Ferrer s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5, și va juca azi în finală, contra lui Novak Djokovic. Acesta continuă să spere la reocuparea poziției de lider mondial până la finalul anului, după ce a revenit de la set în fața lui Roger Federer. Scor final în semifinala Djokovic – Federer 4-6, 6-3, 6-2.

MeliMeloParis.ro

5 thoughts on “POZA ZILEI, 3 noiembrie 2013: David Ferrer l-a învins pe Nadal și va juca din nou finala de la Paris

  1. Ferrer il urca pe locu 1 pe Nole!Nu-i nimic castiga Nadal Turneul Campionilor si termina sezonul pe locul 1,se pastreaza ptr sapt care vine 🙂 !

  2. Djokovic urca pe 1 doar daca :

    • 1. Castiga Paris, Londra, *Cupa Davis (*cu 2 victorii pt el + trofeu) iar Nadal castiga cel mult 2 meciuri in grupa la Londra si atat.

    • 2. Castiga Paris, Londra dar nu face nimic la Cupa Davis iar Nadal castiga 1 singur meci la Londra.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close