POZA ZILEI, 6 noiembrie 2013: Rafael Nadal e la doar o victorie de asigurarea locului 1 la finalul anului


Rafael Nadal

Rafael Nadal a câștigat fără prea mari bătăi de cap primul meci din grupele Turneului Campionilor. Acum, actualului lider mondial îi mai trebuie o singură victorie pentru a-și asigura primul loc în clasamentul mondial și la finalul anului.

În primul său meci de la Turneul Campionilor, Nadal l-a învins cu scorul de 6-3, 6-2 pe David Ferrer, luându-și astfel revanșa pentru înfrângerea din semifinalele de la Paris. O victorie azi, cu Wawrinka, îi va asigura nu doar calificarea în semifinale, dar și terminarea anului pe primul loc.

Tot ieri, Novak Djokovic l-a învins pentru a doua oară în patru zile pe Roger Federer. Sârbul s-a impus cu scorul de 6-4, 6-7, 6-2 în primul său meci de la actuala ediție a Turneului Campionilor.

Tot ieri, în concursul de dublu, Dodig și Melo au produs surpriza, învingându-i cu 3-6, 6-3, 10-8 pe frații Bryan, în timp ce perechea Paes/ Stepanek a trecut cu scorul de 6-3, 5-7, 10-8 de cuplul Peya/ Soares.

Azi au loc două meciuri de simplu interesante: Nadal – Wawrinka (16.00) şi Ferrer – Berdych (ora 22.00).

Dacă nu aveți DIGI pentru a vedea meciurile de simplu, AICI găsiți mai multe link-uri unde puteți urmări partidele pe net.

MeliMeloParis.ro

About Andrei Constantinescu