SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Serbia și Cehia, la egalitate după prima zi a finalei Cupei Davis. Azi e meciul de dublu, ce poate fi decisiv

Serbia și Cehia, la egalitate după prima zi a finalei Cupei Davis. Azi e meciul de dublu, ce poate fi decisiv


Novak Djokovic i-a avut pe parinti in primul rand al lojei

Așa cum era de așteptat, Serbia și Cehia se află la egalitate, 1-1, după prima zi a finalei Cupei Davis, organizate la Belgrad.

Ambii favoriți și-au câștigat în trei seturi meciurile de ieri, Djokovic l-a învins cu scorul de 7-5, 6-1, 6-4 pe Radek Stepanek, în vreme de Tomas Berdych a dispus de neexperimentatul Lajovic cu scorul de 6-3, 6-4, 6-3. Azi are loc meciul de dublu, o partidă care, date fiind problemele din lotul Serbiei, de unde lipsește Tipsarevic, accidentat, se anunță decisivă pentru stabilirea câștigătoarei.

De la ora 17.00, în direct la Dolce Sport, Bozoljac și Zimonjic ar trebui să joace împotriva perechii Hajek/ Rosol. Eu nu cred deloc că la cehi nu vor intra Berdych și Stepanek.

Bodosport.ro

11 thoughts on “Serbia și Cehia, la egalitate după prima zi a finalei Cupei Davis. Azi e meciul de dublu, ce poate fi decisiv

  1. Nu vor fi alea perechile Daniele!Djokovic/Zimonjic-Berdych-Stepanek daca te uiti pe flash score sau cupa davis pe site degeaba cand o sa inceapa meciul o sa se schimbe!

  2. Se vor schimba,mai mult ca sigur nu vor fi astea!Asa pun cei de la Cupa Davis,schimba cand incepe meciul nu e prima oara cand se intampla!

  3. Bozoljac/Zimonjic-Berdych/Stepanek!Ce ziceai Daniel ca cehii nu vor trofeul?:)) Eu cred ca se vor impune cehii in meciul de dublu!

Leave a Reply

Top