SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Cum a comentat Marian Vajda sosirea lui Boris Becker în staff-ul lui Djokovic

Cum a comentat Marian Vajda sosirea lui Boris Becker în staff-ul lui Djokovic

Marian Vajda si Novak Djokovic

După cum aţi aflat AICI, Novak Djokovic a anunţat azi numirea în funcţia de antrenor principal a fostului lider mondial, germanul Boris Becker. Toată lumea s-a întrebat cum a primit Marian Vajda vestea. Dacă e să judecăm după declaraţii, se pare că bine.

Marian Vajda lucrează cu Novak Djokovic din 2006 şi a fost, practic, cel care l-a ajutat să urce până pe locul 1 în lume. Conform declaraţiilor sale, antrenorul slovac nu a fost deloc afectat de aducerea lui Boris Becker în funcţia de antrenor principal.


“În câteva săptămâni Novak şi cu mine intrăm în al optulea an de colaborare. De-a lungul acestei perioade ne-am atins aproape toate obiectivele. Am realizat că Novak are nevoie de un antrenor principal nou pentru ca el să continue să-şi îmbunătăţească câteva părţi ale jocului. În acelaşi timp, eu voi avea mai mulet timp pentru familia mea. Cooptarea lui Becker nu va afecta rolul meu în echipă, eu voi face tot ceea ce am făcut şi până cum pentru Novak.  Pe de altă parte, cooptarea lui Boris ca antrenor principal este o soluţie bună, sunt sigur că ei vor colabora foarte bine, iar Novak va continua să progreseze“, a declarat Marian Vajda, cu un fair-play desăvârşit.

Leave a Reply

Top