SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Rafael Nadal l-a învins pe românul Daniel Negreanu la poker!

FOTO: Rafael Nadal l-a învins pe românul Daniel Negreanu la poker!

Nadal cu trofeul, aplaudat de Daniel Negreanu

Rafael Nadal a debutat aseară cu dreptul în poker! El a câștigat primul turneu la care a participat, iar printre învinșii săi s-a numrat și liderul mondial, româno-canadianul Daniel Negreanu.

Turneul, care a fost unul caritabil, s-a disputat vineri seara la Praga și a reunit la start numai vedete. Plus liderul la zi al clasamentului mondial al jucătorilor de poker, Daniel Negreanu. Alături de Nadal, la masa de joc au mai stat fostul fotbalist brazilan Ronaldo, fostul fotbalist ucrainean Andrei Sevcenko, fostul schior Italian Alberto Tomba și fosta jucătoare olandeză de hochei pe iarbă Moreiro de Melo.


Nadal, care a început să ia lecții de poker încă de anul trecut, de la semnarea parteneriatului cu o puternică firmă de poker online, iar rezultatele se văd. În finală, Rafa a jucat contra lui Negreanu, pe care, surprinzător și pentru Nadal, l-a învins! A câștigat astfel 50.000 de euro, bani care au fost imediat donați pentru un caz ales de câștigător.

”A fost foarte distractiv. Am fost o experiență foarte interesantă să joc aici alături de prieteni, pentru o cauză umanitară”, a declarat Nadal la finalul partidei.

Daniel Negreanu a bătut toate recordurile în poker

Candian de origine română, Daniel Negreanu este considerat cel mai valoros jucător de poker din lume în momentul actual. El a terminat anul 2013 pe primul loc în clasamentul mondial, repetând performanța din 2004. De altfel, e singurul jucător din istorie care a reușit să fie desemnat cel mai bun la finele a doi ani diferiți. În ceea ce privește câștigurile din poker, Negreanu este, cu 14,1 milioane de euro, pe locul trei în clasamentul all-time, după americanul Antonio Esfandiari (18,4 milioane) şi de britanicul Sam Trickett (14,3 milioane).

Rafael Nadal
Rafael Nadal alaturi de Ronaldo, Sevcenko, Tomba, Negreanu si Melo
Rafael Nadal si Ronaldo

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Rafael Nadal a sărbătorit în piscină titlul 10 la Barcelona

2 thoughts on “FOTO: Rafael Nadal l-a învins pe românul Daniel Negreanu la poker!

  1. romanul daniel negreanu nu mai e roman de mult, nici romaneste nu mai vorbeste cum trebuie
    iar lui nadal poate i se deschide apetitul de poker, doamne ce frumos ar fi, promit sa devin fana lui si sa-l sustin neconditionat….in poker
    ronaldo s-a ingrasat ca un ….porculet de craciun, imi pare rau de sevchenko ca aveam o parere buna despre el, iar tipa…..curaj mare pe ea cu 5 baieti, sau poate e cuplata cu tomba ca ala e mare crai!

Leave a Reply

Top