SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > POZA ZILEI, 15 decembrie 2013: Cassey Dellacqua cu wild-card-ul câștigat pentru Australian Open

POZA ZILEI, 15 decembrie 2013: Cassey Dellacqua cu wild-card-ul câștigat pentru Australian Open

Casey Dellaqua

Majoritatea turneelor importante – de anul acesta a început și Bucureștiul să facă asta – au un obicei foarte civilizat de acordare măcar a unui wild-card pe tablourile lor: fac turnee de calificare între sportivii lor.

În Australia turneele de calificar s-au terminat azi, iar câștigătorii au fost, la feminin, Casey Dellacqua, care a învins-o cu scorul de 5-7, 6-1, 6-0 pe Arina Rodionova, iar la masculin tânărul de 19 ani Jordan Thompson. Acesta l-a învins în cinci seturi, cu scorul de 6-3, 6-2, 4-6, 4-6, 6-1, pe Ben Mitchell.


Australian Open va începe anul viitor foarte devreme. Calificările iau startul la 9 ianuarie, iar meciurile de pa tablourile principale încep la 13 ianuarie.

Jordan Thompson

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close