SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > POZA ZILEI, 22 decembrie 2013: Novak Djokovic este în Marbella alături de frații săi și de părinți

POZA ZILEI, 22 decembrie 2013: Novak Djokovic este în Marbella alături de frații săi și de părinți


Djokovic alaturi de parinti si frati pe plaja din Marbella

Novak Djokovic își continuă pregătirea la Marbella, în Spania. Ieri, el i-a avut alături nu doar pe frați, ci și pe părinții săi.

Pozele de familie, cu întreaga familie, adică, sunt foarte frumoase. Iar Novak Djokovic a postat aseară, pe contul de Facebook, două astfel de fotografii de grup alături de frații săi, Djordje și Marko, dar și de părinții săi, Srdjan și Dijana.

După cum se vede din poza de mai jos, tatăl lui Nole pare să aibă în continuare ceva probleme de sănătate (de altfel el a și sot internat anul trecut și anul acesta pentru diferite perioade în sptale din Germania, din câte scria presa sârbă la momentele respective). Pe antebrațul lui drept se observă un bandaj alb, acoperit aproape complet de o manșetă de culoarea tricolului.

Djokovic alaturi de parinti si frati la masa in Marbella

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close