SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Victor Hănescu va debuta în sezonul 2014 la Doha, contra lui Joao Sousa

Victor Hănescu va debuta în sezonul 2014 la Doha, contra lui Joao Sousa

Victor Hanescu


Victor Hănescu și-a ales ca turneu de start pentru sezonul 2014 competiția de la Doha, acolo unde primii patru favoriți sunt, în ordine, Rafael Nadal, David Ferrer, Andy Murray și Tomas Berdych.

AICI puteți vedea lista completă a meciurilor ce urmează să fie disputate de români în toate competițiile ATP sau WTA, precum și rezultatele lor de până acum.

Primul adversar pentru Victor Hănescu (80 ATP) va fi potrughezul Joao Sousa (49 ATP), cu care se întâlnește pentru prima dată în carieră. În optimile de finală, Hănescu ar urma să joace contra învingătorului din meciul dintre Fernando Verdasco, al optulea favorit, și Filippo Volandri.

La Doha joacă, în concursul de dublu, și Florin Mergea. AICI vedeți cine vor fi primii adversari ai perechii Mergea/ Marach.

Pentru că în decembrie a devenit tată, așa cum ați aflat AICI, Hănescu a decis ca în acest an să facă pregătirea de iarnă în România.

Tenis Axyall

10 thoughts on “Victor Hănescu va debuta în sezonul 2014 la Doha, contra lui Joao Sousa

  1. @ionel diaconescu, victor nu “se chinuie”, pur si simplu inca mai joaca, ii place, nu-i place, nu stiu, dar inca mai scoate un ban gramada din tenis, deci de ce nu ar mai participa?actul ala de prezenta la turnee aduce o suma frumusica pe care noi stand la tv nu o castigam nici intr-un an! este ok fizic, mental, ce treaba are acasa? peisajul, clima, conditiile in doha sunt superbe, chiar nu vad de ce nu ar participa inca la turnee daca nu e nimic care sa-l opreasca! prin urmare succes victore,

Leave a Reply

Top