SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Adrian Ungur – Stakhovski, primul meci al partidei Ucraina – România din Cupa Davis

Adrian Ungur – Stakhovski, primul meci al partidei Ucraina – România din Cupa Davis

Adrian Ungur


Efectuată azi, la Dnepropetrovsk, tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul întâlnirii dintre Ucraina şi România, din primul tur al Grupei I Euro-Africane a Cupei Davis, a decis ca Adrian Ungur să deschidă şi să închidă balul.

Adrian Ungur va juca, mâine, de la ora 14.00, în primul meci al confruntării, contra liderului echipei ucrainene, Sergey Stakhovski (85 ATP). Această întâlnire va fi urmată de partida Victor Hănescu – Iliya Marchenko.

La dublu, meci care va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, Andrei Pavel şi Adrian Marcu au decis să îi anunţe ca membri ai echipei pe Horia Tecău şi, surpriză, Victor Hănescu. Adversarii lor vor fi, cel puţin în acest moment, Molchanov şi Bubka. Dar în ambele formaţii e de aşteptat să apară schimbări. În echipa noastră va fi titularizat, mai mult ca sigur, Marius Copil, în timp ce la ucraineni va juca, probabil, Sergey Stakhovski.

În ultima zi, duminică, se vor disputa meciurile: Victor Hănescu – Sergey Stakhovski şi Adrian Ungur – Iliya Marchenko. Primul meci va începe la ora 14.00

Toat partidele vor fi transmise în direct de TVR 2, în comentariul lui Daniel Chican şi Daniel Dobre.

14 thoughts on “Adrian Ungur – Stakhovski, primul meci al partidei Ucraina – România din Cupa Davis

  1. @ Robert Virban : Si eu sustineam asta (sus si tare) [fiind pe Hard] – pana acum cateva zile dar s-au intalnit sapt. trecuta la Heilbronn cei 2 (Copil si Ungur) si a invins Ungur. Deci se poate spune ca si-a castigat locul pe teren. :p

  2. Pai si tu iei un meci sau iei toate meciurile jucate pana acum de cei 2 in sezonul asta?Eu mergeam pe mana lui Marius!

  3. baieti…nu era corect sa il ia pe Ungur pentru ca la Adi ii place stilul de joc a lui Marius…asta nu inseamna ca ii mai bun ca el…daca Adi ar juca cu Gilles Simon ar pierde…pentru ca meciurile directe conteaza enorm de mult! Oricum cred ca va bate Adi maine pentru ca e un jucator excelent! BAFTA BAIETI!!!

Leave a Reply

Top