SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > EXCLUSIV: Lovitură sub centură din partea ucrainenilor: Sergei Stakhovsky va juca împotriva României!

EXCLUSIV: Lovitură sub centură din partea ucrainenilor: Sergei Stakhovsky va juca împotriva României!

Serghei Stakhovski


Toată lumea s-a bucurat atunci când a aflat că Ucraina va juca, împotriva României, fără cei mai buni doi jucători ai săi, Sergey Stakhovski și Alexandr Dolgopolov. Numai că lucrurile s-au schimbat.

Stakhovski, numărul 85 mondial, s-a alăturat, de ieri, echipei Ucrainei care pregătește meciul cu România la Dnetropetrovsk. El a și comunicat pe Twitter celor de la Cupa Davis că își cere scuze pentru încurcătură, dar că medicul abia ieri i-a dat acceptul că poate juca, așa că a început antrenamentele. Conform regulamentului, căpitanul nejucător al unei formații poate înlocui maximum doi dintre jucătorii nominalizați în lotul inițial cu cel mult o oră înaintea tragerii la sorți, care va avea loc joi.

AICI vedeți lotul anunțat inițial de ucraineni.

Această mișcare era anticipată de o săptămână de căpitanul nejucător al ucrainenilor, Mikhail Filima. Acesta spunea,într-un interviu acordat unui site ucrainean că acea componență a lotului de jucători anunțat la ITF nu e neapărat și cea cu care va juca împotriva românilor, căci pot apărea surprize plăcute pentru echipa sa. Și așa s-a și întâmplat…

Ceea ce mă miră este că nici măcar președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, nu știa, ieri, când a acordat un interviu pentru Mediafax, că este posibil ca Stakhovski să joace. Mai ales că acesta s-a antrenat ieri toată ziua alături de ucraineni.

One thought on “EXCLUSIV: Lovitură sub centură din partea ucrainenilor: Sergei Stakhovsky va juca împotriva României!

Leave a Reply

Top