SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > FOTO: Echipa de Cupa Davis a României, la banchetul oficial din Ucraina

FOTO: Echipa de Cupa Davis a României, la banchetul oficial din Ucraina

Delegatia Romaniei in Ucraina la banchetul oficial din Cupa Davis


În mod tradițional, în miercurea de dinaintea unei confruntări din Cupa Davis, are loc, seara, banchetul oficial. O cină la care participă delegațiile celor două echipe, care își fac cadouri și socializează înaintea marilor confruntări de la finalul săptămânii. Vedeți câteva imagini de la banchet în acest articol.

Nici întâlnirea de la Dnepropetrovsk nu a fost văduvită de acest moment. Românii, n formulă completă, le-au dat adversarilor lor câte o cutie din lemn, lucrată manual, în vreme ce ei au primit câte un buzdugan. Să sperăm că îl vor folosi ca Greuceanu, și-și vor zdrobi adversarii, și nu că își vor da cu el în cap…

Ceea ce nu înțeleg eu la echipa noastră, și chiar nu vreau să le caut nod în papură, este de ce nu există o ținută de prezentare pentru astfel de momente oficiale. După cum se vede în imaginea de grup de mai sus, fiecare a venit cu costumul închis la culoare pe care l-a avut sau i-a plăcut. O costumație oficială dă, pe lângă o imagine mai profesionistă, și un sentiment de echipă între cei care compun formația, și asta e chiar o chestie reală, nu un studiu făcut de ”cercetătorii britanici”.

Dar, până la momentul confruntării, azi va avea loc tragerea la sorți a meciurilor. Sergey Stakhovski va face parte din echipă, așa că el e numărul 1 la ucraineni și va debuta vineri contra lui Adrian Ungur. Pentru Stakhovski e o întîlnire jubiliară. El are acum 48 de partide jucate pentru Ucraina în Cupa Davis, 29 la simplu și 19 la dublu, astfel că în acest week-end va bifa 50 de meciuri pentru țara sa, va trece, de asemenea de 30 de partide la simplu și va ajunge la 20 la dublu.

Rămâne de văzut cine va fi racheta a doua la simplu a ex-sovieticilor, pentru a afla și cu cine va juca Victor Hănescu. De asemenea, tot azi vom afla și ordinea meciurilor de vineri. În ceea ce privește televizarea meciurilor, acestea vor fi transmise de TVR 2, vineri și duminică de la ora 14.00, sâmbătă de la ora 16.00, în comentariul lui Daniel Chican și al antrenorului Daniel Dobre.

Horia Tecau si Victor Hanescu la banchetul oficial
Cadoul romanilor a constat intr-o cutie de lemn
Astfel de buzdugane au primit jucatorii nostri

Leave a Reply

Top