SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > FOTO: O imagine înfiorătoare cu palma rănită a lui Rafael Nadal

FOTO: O imagine înfiorătoare cu palma rănită a lui Rafael Nadal

Palma stanga a lui Nadal


Rafael Nadal luptă la Australian Open nu doar împotriva adversarilor săi, ci şi împotriva durerilor date de rana pe care o are în palma stângă.

Toată lumea ştie deja de problemele lui Rafael Nadal, devenite publice odată cu ACEASTĂ poză, făcută în timpul meciului din optimile de finală, contra lui Kei Nishikori. Rana nu doar că nu s-a vindecat, dar parcă s-a agravat. Cel puţin aşa se vede din poza de mai sus, în care vedeţi palma stângă în toată splendoarea ei, cum se spune.

În ciuda accidentării, care în mod evident că îl incomodează la joc, în special la serviciu şi la forehand, Nadal l-a învins azi cu scorul de 3-6, 7-6, 7-6, 6-2 pe bulgarul Grigor Dimitrov. Rafa va juca în semifinale contra elveţianului Roger Federer, care l-a învins, tot azi, cu scorul de 6-3, 6-4, 6-7, 6-3 pe Andy Murray.

4 thoughts on “FOTO: O imagine înfiorătoare cu palma rănită a lui Rafael Nadal

  1. Ouchh :(( chiar s-a agravat!Uite asa mai avem un Fedal ce frumos <3 dupa parerea mea cine castiga meciul va castiga si turneul,Berdych sau Stan nu se vor putea ridica la nivelul celor 2!Asa ca Vamos Rafa mai avem 2 meciuri unul care in proportie de 60-70% iti poate aduce trofeul si cand il vei ridica uiti de tot nu te mai deranjeaza nici rana :)))!Cel mai bun sa castige Andreea 😉

Leave a Reply

Top