SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Simona Halep la tragerea la sorţi şi la antrenament în Sydney

FOTO: Simona Halep la tragerea la sorţi şi la antrenament în Sydney

Simona Halep la Sydney


Simona Halep a efectuat ieri tragerea la sorţi a tabloului feminin de la Sydney, aşa cum aţi citit deja AICI.

În continuare puteţi vedea câteva imagini cu ea în exerciţiul funcţiunii, dar şi o fotografie cu ea la antrenament. Pozele au fost luate pe pe ACEASTĂ pagină de Facebook.

În ceea ce priveşte tragerea la sorţi, care i-a scos-o în cale pe aericanca Madison Keys (meciul va fi în direct diseară, la ora 2.00, pe Digisport 2), Simona a spus: “Este o tragere la sorţi bună, fiecare meci e dificl. Eu vin după pauză, după ce am stat două luni acasă, aşa că voi încerca să mă bucur de fiecare moment aici să să joc cât mai bine”, a declarat ea.

Halep s-a referit şi la anul 2013, unul de excepţie pentru ea: “A fost un an bun pentru mine. Nu mă aşteptam la asta, am câştigat câteva meciuri bune în faţa unor jucătoare valoroase. Acum va fi un sezon dificil, pentru că trebuie să-mi apăr toate punctele“, a mai spus Simona.

Simona Halep la Sydney
Simona Halep la Sydney
Simona Halep la Sydney

Tenis Axyall

17 thoughts on “FOTO: Simona Halep la tragerea la sorţi şi la antrenament în Sydney

  1. Important va fi sa se simta bine, vine dupa vacanta, e primul turneu, acomodare cu fus orar total diferit, suprafata, atmosfera, sa fie sanatoasa si sa joace cum poate ea pentru acest inceput de sezon, rezultatele vor veni. Ce observ eu e ca nimeni – cu exceptia, culmea, a lui Damaris, care nu prea o iubeste pe Sorana – nimeni nu pomeneste si de Sorana. Si pe ea trebuie sa o sustinem, nu doar pe Simona! Hai Simona! Bafta Simona! Si Sorana? Tot a noastra e si ea. Asa ca hai fetelor, toate, nu doar una

  2. Daca are pretentii la top 10 nu se poate prezenta la un meci in halul in care a facut-o astazi, idiferent ca e primul sau ultimul meci al anului, ca e demonstrativ sau ca e triplu mixt.

  3. Andreea are dreptate… Mai putin cand spune de domnisoara. Mailat nu ca nu o iubeste pe Sorana, e vorba chiar de ura. Si pentru ura exista o pedeapsa vesnica. Dar nu e timpul pierdut pentru ea.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close