SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > FOTO: Victor Hănescu la baia cu gheaţă de la Australian Open

FOTO: Victor Hănescu la baia cu gheaţă de la Australian Open

Victor Hănescu în piscina cu gheata


Victor Hănescu se pregăteşte de meciul din turul secund de la Australian Open în baia cu gheaţă.

Calificat în turul secund la Australian Open, unde va juca azi cu canadianul Milos Raonic, Victor Hănescu se menţine în formă prin metode specifice. El a pozat într-o piscină cu apă rece ca gheaţa, tratament necesar pentru a te mai rupe de cîldura de afara, dar şi pentru recuperarea rapidă a musculaturii. Poza de mai sus a fost publicată de Victor ieri, pe pagina de Facebook.

10 thoughts on “FOTO: Victor Hănescu la baia cu gheaţă de la Australian Open

  1. Last time that happened.
    Roddick was World No. 1. Nadal was ranked No. 41 & Djokovic No. 681!Am citit pe internet 🙂 Nu trebuie sa te superi,sunt surprins de decizia organizatorilor,au dat azi niste meciuri in sesiunea de seara nici nu iti venea sa te uiti!

  2. Asa ai dedus tu ca m-am suparat? Chiar ma interesa. In afara de asta, anul trecut a fost programat pe arena a doua ca marime la US Open chiar cand a pierdut cu Robredo, a fost pe arena a doua la Wimbledon, in turul 2 parca, chiar si la Roland Garros s-a intamplat, eu nu caut pe Google, stiu, pt ca ma intereseaza tot ce tine de Roger, nu am nevoie de Google pt asta, Andrei poate sa iti confirme

  3. Dupa raspunsuri :)) asa am crezut ca te-ai suparat!Mi-a sarit in ochii azi cand ma uitam pe net,stiu ca stii :)) nu trebuie sa intreb!

Leave a Reply

Top