SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Horia Tecău și Sania Mirza s-au calificat în optimi la dublu mixt la Australian Open

Horia Tecău și Sania Mirza s-au calificat în optimi la dublu mixt la Australian Open

Horia Tecău și Sania Mirza


Horia Tecău a trecut peste amărăciunea eliminării de ieri din turul secund al probei masculine de dublu de la Australian Open. el s-a calificat azi în optimile de la dublu mixt.

AICI vedeți ce a făcut azi Simona Halep în turul 3 la Australian Open.

Alături de indianca Sania Mirza, Horia Tecău este cotat cu a patra șansă la cucerirea trofeului pe care l-a mai ridicat o dată deasupra capului, în urmă cu doi ani. Debutul la această ediție nu a fost deloc facil. Nici din punct de vedere al desfășurării meciului, nici din punct de vedere sentimental, având în vedere că de cealaltă parte a fileului se afla partenerul cu care Horia a obținut cele mai bune rezultate la dublu, suedezul Robert Lindstedt.

În cele din urmă, cupă aproape două ore de joc, Horia Tecău și Sania Mirza s-au impus cu scorul de 4-6, 7-6, 10-8 și s-au calificat în optimile de finală, acolo unde vor juca împotriva învingătorilor din meciul Svetlana Kuznetsova/ Nenad Zimonjic – Anastasia Rodionova/ Colin Fleming.

CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Horia Tecău a fost, pentru o oră, idolul femeilor la Delray Beach

Leave a Reply

Top