SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Ion Ţiriac despre Simona Halep: Australian Open era un turneu pe care-l putea câştiga

Ion Ţiriac despre Simona Halep: Australian Open era un turneu pe care-l putea câştiga

Simona Halep


Ion Ţiriac a vorbit în această seară, la sport.ro, despre Simona Halep. Iată cele mai importante declaraţii date de omul de afaceri român despre jucătoarea noastră.

Halep este bună pentru Top 5 WTA. Australian Open era un turneu pe care-l putea câştiga. Ea este o mare jucătoare mică şi ea trebuie să compenseze cei 20 centimetri care-i lipsesc. Dar şi belgiencele erau mici şi tot aveau rezultate mari”, a spus Ţiriac.

“Simona nu-i venită de azi în tenis. Virginia Ruzici a plăcut-o încă de la juniori, pe mine nu m-a convins pe vremea aceea. Eu am văzut-o ultima dată la Roma, când a pierdut în faţa lui Tanti Serena. Nu e posibil să pierzi un set la 0, iar apoi să baţi jucătoare din Top 10 WTA. Ea trebuie doar să stea pe linia de fund şi să-i dea mingea doi metri mai în faţă. Cred că ar fi trebuit să fie mai organizată mental. În sferturile cu Cibulkova, ar fi trebuit să îi spună cineva: mâine nu ai meci, sunt doar puncte. Şi o laşi pe adversară să facă acest ţăcănit. În ziua de azi, nu e important câte puncte faci, ci câte greşeşti”, a mai spus Ţiriac.

CITEȘTE ȘI:  FOTO Simona Halep a văzut alături de Ion Țiriac victoria lui Nadal de la Madrid

One thought on “Ion Ţiriac despre Simona Halep: Australian Open era un turneu pe care-l putea câştiga

Leave a Reply

Top