SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Monica Niculescu, Horia Tecău și Raluca Olaru, eliminați la Australian Open

Monica Niculescu, Horia Tecău și Raluca Olaru, eliminați la Australian Open

Monica Niculescu cu gheata in jurul gatului la Melbourne


Zi proastă pentru români la Australian Open. Toți cei trei reprezentanți ai noștri programați să joace azi au fost eliminați.

În proba de simplu, Monica Niculescu a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-4 de favorita 22, rusoaica Ekaterina Makarova. Ea a mai rămas astfel doar în competiția de dublu feminin, unde va juca, probabil mâine, în turul secund.

La dublu masculin, favoriții 10, Horia Tecău și Jean Julien Rojer par să nu se simtă deloc bine pe teren în momentele importante ale jocului. Cei doi au fost eliminați de o pereche necunoscută pentru mine – poate greșesc, dar eu chiar nu știu mare lucru despre cei doi învingători. Indianul Yuki Bhambri și neo-zeelandezul Michael Venus au câștigat cu scorul de 6-4, 6-4 și astfel Horia mai rămâne să concureze doar în proba de mixt, acolo unde face pereche cu indianca Sania Mirza.La dublu masculin îl mai avem pe Florin Mergea, care va juca, probabil mâine, alături de Oliver Marach.

În proba feminină de dublu, Raluca Olaru și Varvara Lepchenko au fost învinse cu scorul de 6-3, 6-3 de perechea Hao-Ching Chan/ Liezel Huber, cap de serie 31.

AICI vedeți toate rezultatele înregistrate de români la Australian Open, dar și în celelalte turnee ale sezonului 2014.

Leave a Reply

Top