SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep a explicat care a fost cheia meciului cu Cibulkova: Am avut mari emoții

Simona Halep a explicat care a fost cheia meciului cu Cibulkova: Am avut mari emoții

Simona Halep


Simona Halep a fost eliminată azi în sferturile de finală la Australian Open, așa cum ați putut citi AICI. După meciul cu Cibulkova, ea a încercat să explice ce s-a petrecut în această partidă, pierdută clar, cu 6-3, 6-0.

”Nu am fost obosită după meciul cu Jankovic, ci am avut emoții. Am avut mari emoții contra Cibulkovei și nu am putut să mi le controlez. Înaintea acestui meci am fost foarte nervoasă și nu am simțit mingea deloc. Nu m-am putut mișca bine pe teren și nu am putut juca.Dar și ea a jucat foarte bine, a lovit toate mingile foarte puternic și s-a mișcat foarte bine”, a declarat Simona Halep la conferința de presă de după meci.

AICI citiți ce a declarat Simona Halep despre viitorul ei antrenor, Wim Fissette.

Ea a mai adăugat că, probabil, și lipsa de experiență la un asemenea nivel i-a dat această stare. ”Da, cred că și lipsa de experiență m-a făcut să mă simt așa. M-am simțit ca și cum nu aș fi pregătit meciul foarte bine, și mintea mea nu a fost deloc liniștită înaintea meciului, îmi simțeam corpul greu. Nu am putut sta relaxată pe teren. Nu am putut fi fericită pe teren. Dar vreau să rămân pozitivă și să iau acest rezultat, această performanță, ca pe ceva bun”.

Întrebată ce a învățat din această înfrângere, Simona a răspuns: ”Am învățat că trebuie să fiu relaxată înaintea meciului, căci e doar un meci. Nu trebuie să mă gândesc la el ca la un sfert de finală la un Grand Slam. Să nu pun presiune pe mine și să mă bucur de partidă. Pentru că am făcut câteva meciul foarte bune, iar anul trecut am avut câteva turnee în care m-am simțit perfect în fiecare meci și totul a mers perfect.Azi nu m-am putut bucura de partidă, și de aceea a fost foarte neplăcut”.

Pentru viitor, planul Simonei e clar: ”Trebuie să muncesc și mai mult de acum încolo. Am șansele mele în carieră și vreau să profit de ele. Cred că voi mai avea șanse să joc în sferturi de finală la turnee de Grand Slam. Vreau să fiu mult mai bine pregătită pentru meciurile mari. Așa că trebuie muncesc. Să muncesc din greu”.

Simona Halep

One thought on “Simona Halep a explicat care a fost cheia meciului cu Cibulkova: Am avut mari emoții

Leave a Reply

Top