SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Simona Halep confirmă: Săptămâna viitoare mă întâlnesc cu antrenorul Wim Fissette

Simona Halep confirmă: Săptămâna viitoare mă întâlnesc cu antrenorul Wim Fissette

wim fissette antrenor belgia wta

Wim Fissette


Informația prezentată în exclusvitate absolută AICI, pe Doartenis.ro , referitoare la numele viitorului antrenor al Simonei Halep, a făcut înconjurul planetei și a ajuns până la Melbourne. Așa cum era și normal, Simona a fost întrebată de această colaborare la conferința de presă de după meciul cu Cibulkova. Iar ea a confirmat.

Întrebată dacă este adevărat că este pe cale să semneze un contract cu Wim Fissette, fostul antrenor al lui Kim Clijsters si al Sabinei Lisicki, Simona Halep a confirmat practic tot ce am scris și eu acum două zile: ”Da, este adevărat, managerul meu (n.r. Virginia Ruzici) a vorbit cu el. În Paris mă voi întâlni cu el pentru prima dată”.

Întrebată apoi ce știe despre viitorul său antrenor, Simona a răspuns: ”Știu că a lucrat cu Kim Clijsters și Sabine Lisicki. atât. Îl voi cunoaște după acest turneu și voi vedea cum vor merge lucrurile”.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close