SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Simona Halep e, de azi, pe locul 10 în lume

Simona Halep e, de azi, pe locul 10 în lume

Simona Halep la Australian Open


Clasamentul mondial WTA publicat azi a confirmat ceea ce se știa de câteva zile și anume că, după mulți ani, avem din nou o jucătoare în Top 10 mondial.

Simona Halep a urcat o poziție grație sfertului de finală jucat la Australian Open și, de azi, este a zecea jucătoare a lumii. A doua româncă în această ierarhie e Sorana Cîrstea, care a coborât două locuri și e acum pe 23. Monica Niculescu a urcat 10 poziții și e pe 54 în lume, în vreme de Alexandra Cadanțu a coborât 3 locuri și e pe 63.

Irina Begu a căzut 20 de poziții și e acum pe 147 în lume. Alexandra Dulgheru a ajuns pe 157 – în urcare 6 poziții – iar Andreea Mitu e acum pe 179, în coborâre un loc. Cristina Dinu e pe 216 (în urcare 5 poziții).

În clasamentul mondial de dublu Monica Niculescu a răms pe locul 54. Este urmată de Raluca Olaru, care a urcat 9 locuri și e pe 67 în lume, și de Irina Begu, care a coborât 16 poziții, până pe 87.

CITEȘTE ȘI:  Avem 5 românce în Top 100: Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Sorana Cîrstea. Patricia Țig e pe 101 în lume

Leave a Reply

Top