SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru joacă azi în finala calificărilor la Doha. Pe tabloul principal o așteaptă Halep, Cîrstea și Niculescu

Alexandra Dulgheru joacă azi în finala calificărilor la Doha. Pe tabloul principal o așteaptă Halep, Cîrstea și Niculescu

Alexandra Dulgheru


Alexandra Dulgheru încearcă azi să se alăture celor trei jucătoare din România direct acceptate pe tabloul principal al turneului de la Doha (2.440.070 dolari).

În primul tur al calificărilor, Alexandra Dulgheru, favorită 15 a acestei faze, a învins-o cu scorul de 6-4, 6-4 pe nemțoaica Kristina Barrois. În turul secund, care e și ultimul al calificărilor, Alexandra va juca împotriva bulgăroaicei Țvetlana Pironkova, cap de serie numărul 1.

Pe tabloul principal sunt deja direct acceptate trei jucătoare din România. Simona Halep, care a fost desemnată cap de serie numărul 7, e direct calificată în turul secund. Acolo, ea va juca împotriva învingătoarei din meciul Kaia Kanepi (Estonia) – Varvara Lepchenko (SUA).

Monica Niculescu va juca în primul tur contra unei necunoscute, Fatma Al Nabhani, din Oman, beneficiară a unui wild-card. În turul secund, Monica ar urma să joace contra învingătoarei din meciul dintre canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie 15, și americanca Bethanie Mattek-Sands.

Sorana Cîrstea va juca în primul tur contra unei jucătoare din calificări, pentru ca în turul secund să se afle față în față cu a doua favorită a competiției, poloneza Agnieszka Radwanska.

Leave a Reply

Top