SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal la Florianopolis. Irina Begu e în turul 2 al calificărilor

Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal la Florianopolis. Irina Begu e în turul 2 al calificărilor

Alexandra Dulgheru la Florianopolis


Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Florianopolis. Irina Begu a învins în primul tur al calificărilor și va juca peste câteva ore în meciul decisiv pentru tabloul principal.

În ultimul meci din calificările turneului de la Florianopolis, Alexandra Dulgheru, a noua favorită a acestei faze, a învins-o cu scorul de 2-6, 6-4, 6-1 pe poloneza Katarzyna Piter, cap de serie numărul 4.

Irina Begu, sosită ieri seară în Florianopolis după ce a cucerit titlul de dublu la Rio de Janeiro, a jucat azi, în primul meci al zilei, contra braziliencei Maria Fernanrda Alves. A învins-o cu scorul de 6-2, 6-1 și acum așteaptă partida cu belgianca Alison Van Uytvanck, decisivă pentru calificarea pe tabloul principal al turneului brazilian.

Partidele din calificări ar fi trebuit să se dispute ieri, dar vremea a făcut imposibil acest lucru.

Azi vor mai intra pe teren și cele două jucătoare direct acceptate pe tabloul principal Alexandra Cadanțu și Monica Niculescu, aceasta fiind a și deținătoarea trofeului.

Leave a Reply

Top