SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Florin Mergea a primit interzis la Cupa Davis?

Florin Mergea a primit interzis la Cupa Davis?

Florin Mergea


Clasat pe locul 58 în clasamentul mondial de dublu, Florin Mergea pare a nu mai avea nici o șansă la selecționarea în echipa de Cupa Davis!

Supărați din motive doar de ei știute pe Mergea, federalii par să fi decis viitorul cuplu al tenisului românesc în confuntările din Cupa Davis. Este vorba de perechea Horia Tecău/ Marius Copil, cea care a și jucat în Ucraina. Această ipoteză a fost confirmată, chiar dacă voalat, și de președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, la revenirea în țară: ”La dublu am reușit să formăm un cuplu foarte solid… E vorba de Copil, care a venit aproape de Tecău și în viitor vom avea un dublu puternic”, a declarat George Cosac, ignorând concret rezultatele lui Mergea și realitatea dată de clasamentul mondial: 58 Mergea, 910 Copil.

În caz că mai e cineva care nu știe de ce Florin Mergea nu a jucat la Cupa Davis, AICI aveți în exclusivitate explicațiile lui Florin, date săptămâna trecută pentru Doartenis.ro.

Mișcarea cu titularizarea lui Marius Copil alături de Horia Tecău a fost gîndită încă de la începutul revenirii lui Andrei Pavel la conducerea echipei de Cupa Davis. Dacă vă amintiți, la meciul cu Olanda, ei l-au convocat pe Mergea să își dispute postul ăn echipa de dublu cu Marius Copil, lucru pe care Florin l-a refuzat, pe bună dreptate zic eu. AICI citiți ce a declarat la vremea respectivă Florin Mergea pentru Doartenis.ro.

Leave a Reply

Top