SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Tommy Haas și Mikhail Youzhny în haine de epocă la Zagreb

FOTO: Tommy Haas și Mikhail Youzhny în haine de epocă la Zagreb

Haas si Youzhny in haine medievale in Zagreb


Primii doi favoriți ai turneului ATP de la Zagreb, germanul Tommy Haas și rusul Mikhail Youzhny, au avut parte de o experiență inedită.

Cei doi, care nu au jucat încă nici un meci în Croația, fiind calificați direct în optimile de finală, au ieșit alaltăieri în centrul vechi din Zagreb, dar nu ca orice turist, ci îmbrăcați în haine din epoca Renașterii. Evident, rachetele de tenis din vremea noastră nu puteau lipsi. Singurul lucru care nu se potrivește sunt încălțările rusului, dar nu e vina lui . Oricum, pozele, cele două postate pe ATP, sunt foarte reușite și sper ca și la București organizatorii să facă astfel de acțiuni.

În ceea ce privește turneul de la Zagreb, azi, Horia Tecău, singurul român rămas în competiție, va juca în sferturile de finală ale probei de dublu, alături de Jean Julien Rojer, chiar împotriva lui Youzhny, care face pereche cu ucraineanul Stakhovski. AICI puteți vedea tot ce au făcut românii în această săptămână în turneele de seniori, dar și toate rezultatele lor de la începutul anului.

Haas si Youzhny in haine medievale in Zagreb

Tenis Axyall

Leave a Reply

Top