SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Victoria Azarenka și-a asortat ghipsul cu ținuta la Cartoon Network Hall of Game Awards

FOTO: Victoria Azarenka și-a asortat ghipsul cu ținuta la Cartoon Network Hall of Game Awards

Azarenka si Redfoo se saruta la Hall of Game Awards


Victoria Azarenka e accidentată la piciorul stâng, dar asta nu constituie un impediment pentru a participa la diferite evenimente alături de iubitul ei, Redfoo.

Cei doi au fost invitați, sâmbătă, în Santa Monica, la cea de-a patra ediție a premiilor anuale oragnizate de Cartoon Network, Hall of Game Awards. Și, recunosc, în poza de mai sus, nici nu știu ce trebuie să scot în evidență: sărutul dintre cei doi pe covorul verde – nu-mi aduc aminte să-i mai fi văzut în asemenea ipostază în public, dar, recunosc, nu sunt Azarenkolog sau Redfoolog, deci e posibil să mă înșel – sau ghipsul asortat de la piciorul stâng.

Azarenka si Redfoo se saruta la Hall of Game Awards
Azarenka si Redfoo se saruta la Hall of Game Awards

Acel ghips – cred că e vorba de așa ceva, sau o fi vreo fașă gipsată – îmi aduce aminte de pozele din urmă cu câțiva ani cu Serena Williams, care, tot așa, după accidentarea de la Wimbledon, apărea peste tot cu altă culoare la picior.

În fine, ceea ce contează, am mai spus-o și în cazul Carolinei Wozniacki, este că Azarenka e fericită. Și vedeți în continuare alte două poze de pe același covor verde cu ea și iubitul ei.

Leave a Reply

Top