SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > George Cosac spune că jucătoarele vor decide unde se va juca meciul cu Serbia

George Cosac spune că jucătoarele vor decide unde se va juca meciul cu Serbia

Echipa Romaniei dupa victoria din Fed Cup


George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a declarat, la Dolce Sport, că locul de disputare a meciului dintre România şi Serbia, din barajul de promovare în Grupa Mondială 2 a Fed Cup, va fi stabilit de comun acord cu jucătoarele din echipă.

AICI aflaţi amănunte despre partida dintre România şi Serbia

“Zgura este suprafata care ne avantajează, ca şi organizatori avem această variantă. Dacă fetele zic că vor să joace afară, atunci vom căuta să jucăm afară. Cu siguranţă va fi Bucureşti, sau dacă nu vestul ţării, unde ne va permite clima. Credeţi că două foste număr 1 mondial vor avea probleme pe vreo suprafaţa? Simona Halep a confirmat deja ca va veni în aprilie. Eu sunt convins că şi celelalte fete vor veni să joace. Va fi pentru prima oară când vor juca în faţa propriilor suporteri”, a declarat George Cosac pentru DolceSport.

7 thoughts on “George Cosac spune că jucătoarele vor decide unde se va juca meciul cu Serbia

    1. ar fi frumos, mai ales ca Halep s-ar simti foarte bine la Constanta.
      Nu stiu exact car sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite de un teren pentru asemenea intalnire. Adica ma refe la capacitatea tribunelor, in special… Dar ar fi frumos sa se joace la Constanta

      1. Arena centrala de la idu mamaia este destul de mare… ma gandeam ca pt fete e mai ok sa joace pe zgura si afara nu indoor pt ca in perioada aceea toate turneele sunt pe zgura outdoor… sau la bucuresti … sigur ar fii tribunele pline..

  1. Oricum Andreea nu se poate juca Romania-Serbia la arene ptr ca sunt calificarile turneului ATP in perioada aia 19-20 aprilie deci varianta Bucuresti cade si la Brasov se va juca cel mai probabil!

Leave a Reply

Top