SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favoriți 2 la Zagreb. La simplu joacă și Victor Hănescu

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favoriți 2 la Zagreb. La simplu joacă și Victor Hănescu

Horia Tecau


Cupa Davis s-a încheiat așa cum s-a încheiat, viața în tur merge mai departe. Doi dintre românii care au jucat la Dnepropetrovsk vor evolua, de azi, la Zagreb, la turneul croat dotat cu premii de 426.500 de euro.

Pe tabloul de simplu, Victor Hănescu (73 ATP) va juca în primul tur contra kazakului Andrey Golubev (83 ATP). Scorul întâlnirilor directe e 1-1, cea mai recentă victorie aparținându-i lui Hănescu, care s-a impus în 2011 pe zgură, la Barcelona. Învingătorul va juca în optimi contra favoritului 3, germanul Philipp Kohlschreiber.

Pe tabloul de dublu, Horia Tecău și Jean Julien Rojer sunt cotați cu șansa a doua la cucerirea titlului. Pentru asta însă trebuie să lege victorii, iar prima ocazie este dată de meciul din primul tur, contra perechii germane Benjamin Becker/ Daniel Brands. În sferturi, Tecău și Rojer ar urma să joace contra învingătorilor din meciul Berrer/ Haas – Stakhovsky/ Youzhny.

Leave a Reply

Top