SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Irina Begu, dublă victorie la Rio de Janeiro: e în optimi la simplu și în sferturi la dublu. Alexandra Cadanțu a fost eliminată

Irina Begu, dublă victorie la Rio de Janeiro: e în optimi la simplu și în sferturi la dublu. Alexandra Cadanțu a fost eliminată

Irina Begu Rio tenis wta

Irina Begu la Rio de Janeiro


Irina Begu și Alexandra Cadanțu sunt româncele care au evoluat ieri la Rio de Janeiro. Iar rezultatele lor au fost exact opuse.

Venită din calificări, Irina Begu nu i-a dat nici o șansă în primul tur de pe tabloul principal favoritei 8 americanca Vania King. Begu s-a impus cu scorul de 6-4, 6-0 și va juca în optimile de finală contra unei jucătoare din Paraguay, Veronica Cepede-Royg, venită, de asemenea, din calificări.

Apoi, Irina Begu a obținut și o a doua victorie a zilei, la dublu, acolo unde a făcut pereche cu argentinianca Maria Irigoyen. Ele au învins cu 7-5, 6-1 cuplul Alexandra Cadanțu/ Silvia Soler Espinosa. În sferturile de finală, Begu și Irigoyen vor juca împotriva perechii Timea Babos/ Jarmila Gajdosova, cap de serie numărul 3.

Alexandra Cadanțu a fost eliminată, din păcate, și din concursul de simplu, acolo unde era cap de serie numărul 4. Ea a fost învinsă în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-4, de brazilianca Teliana Perreira.

Azi, la Rio de Janeiro vor evolua, Raluca Olaru și Florin Mergea.

Leave a Reply

Top