SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Irina Begu s-a calificat pe tabloul principal la Rio de Janeiro. Adrian Ungur, eliminat la Marseille

Irina Begu s-a calificat pe tabloul principal la Rio de Janeiro. Adrian Ungur, eliminat la Marseille

Irina Begu la Rio de Janeiro


Irina Begu a reușit să se califice pe tabloul principal al turneului de la Rio de Janeiro. Ea va juca și pe tabloul principal de dublu, acolo unde se află alte două românce, Alexandra Cadanțu și Raluca Olaru. La Marseille, Adrian Ungur a fost eliminat în turul secund al calificărilor.

În meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal de la Rio de Janeiro, Irina Begu a învins-o cu scorul de 6-3, 2-6, 6-2 pe brazilianca Gabriela Ce. Pe tabloul principal, Irina va juca în primul tur contra celei de-a opta favorite, americanca Vania King. În optimile de finală, Irina ar urma să joace contra învingătoarei din meciul Veronica Roig – Paula Goncalves.

Dupp cum se știe, pe tabloul principal de la Rio de Janeiro este și Alexandra Cadanțu, care este cap de serie numărul 4. AICI vedeți cu cine joacă în primul tur.

În concursul de dublu avem trei compatrioate și chiar vom avea parte de o confruntare românească în primul tur: Irina Begu, în pereche cu argentinianca Maria Irigoyen împotriva cuplului Alexandra Cadanțu/ Silvia Soler Espinosa.Tot pe tabloul de dublu se află și Raluca Olaru, care face pereche cu rusoaica Alexandra Panova. Cele două vor juca în primul tur contra perechii Monique Adamczak/ Stephanie Vogt.

La turneul ATP de la Marseille, Adrian Ungur s-a oprit în turul secund al calificărilor, acolo unde era principal favorit. El a fost învins cu scorul de 6-3, 6-4 de olandezul Thomas Schoorell.

Leave a Reply

Top