SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Laura Andrei > Laura Andrei s-a calificat în cea de-a 89-a semifinală ITF de dublu a carierei!

Laura Andrei s-a calificat în cea de-a 89-a semifinală ITF de dublu a carierei!

Laura Andrei (foto: ITF)


Pentru Laura Andrei, calificarea într-o semifinală de dublu a unui turneu ITF este la fel de firească precum pentru mine mersul cu metroul…

Ieri, Laura s-a calificat pentru a 89-a oară într-o semifinală de dublu a unui turneu organizat sub egida Federației Internaționale de Tenis, iar această performanță a fost semnalată chiar de către cei de la ITF, pe una dintre paginile lor de Facebook. Ea are toate șansele să devină a 16-a jucătoare din istorie care a evoluat în cel puțin 100 de semifinale de dublu ITF!

În vârstă de 25 de ani, Laura și-a început lupta cu recordurile în august 2004, cam pe vremea Jocurilor Olimpice de la Atena. Atunci, alături de Mădălina Gojnea, ea a ajuns pentru prima dată în semifinalele de dublu ale unui turneu ITF, la Târgu Mureș. Avea doar 16 ani…

Până acum, Laura a strâns în palmares 270 de meciuri câștigate la dublu în turneele din circuitul ITF, iar din 27 ianuarie acest an ocupă locul 209 în lume, cel mai bun loc personal la dublu. Antrenată de anul trecut de Liana Ungur, la clubul GM Tennis, deținut în București de Gabi Moraru, Laura Andrei a câștigat, de-a lungul timpului, 6 titluri de simplu și… 33 de titluri de dublu! Iar lista poate continua. În semifinalele turneului de 10.000 de dolari din Antalya, Laura Andrei și coechipiera ei, belarusa Pirazhenka, favorite 2 ale competiției, vor juca împotriva perechii cotate cu șansa a treia la trofeu, Irina Bara/ Ekaterine Gorgodze.

Dar dacă vreți să vedeți toate rezultatele românilor din turneele ITF din acest an, AICI este pagina care este actualizată zilnic și care strînge laolaltă toate meciurilor reprezentanților noștri.

Leave a Reply

Top