SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Marius Copil a explicat ce s-a întâmplat în Ucraina

Marius Copil a explicat ce s-a întâmplat în Ucraina

Marius Copil


Marius Copil a confirmat, voalat, informația oferită AICI, în exclusivitate de Doartenis.ro, conform căreia el a refuzat să joace contra lui Stakhovski în Cupa Davis.

”Am avut o discuție cu Andrei Pavel și Adi Ungur înainte de primul meci, în care le-am zis că poate e mai bine să joace Adi în meciul cu Stakhovski. Are victorie în fața lui pe hard indoor și așa am crezut că e mai bine, am gândit în spiritul echipei. Din păcate nu a ieșit cum vroiam și acum se caută vinovați”, a declarat Marius Copil pentru stiridesport.ro.

Practic, a făcut exact cum fac și eu când mă pune nevasta să dau cu aspiratorul. Mă fofilez spunându-i că poate e mai bine să facă ea treaba asta, pentru că știe exact locurile unde se depune praful… Revenind la tenis, nu am auzit niciodată un jucător care să nu își dorească să evolueze în Cupa Davis, atunci când e deja în lot. De regulă cauți argumente să joci, nu să nu o faci, ca în cazul de mai sus…

Pe de altă parte, din această declarație a lui Marius Copil rezultă un lucru la care eu nici nu mă gândeam: Andrei Pavel nu alege de capul lui titularii din meciul de simplu, conform formei și a ceea ce arată jucătorii la antrenament, ci după ce se consultă cu ei. În mod normal, căpitanul nejucător împreună cu staff-ul lui ia această decizie pe baza experienței, a flerului chiar. Ori, la noi, situația, conform declarației lui Marius Copil, e cu totul alta. Atunci care e rolul căpitanului nejucător, dacă stabilesc jucătorii cine joacă?

CITEȘTE ȘI:  Cupa Davis România - Maroc: Românii conduc cu 2-0. Calificarea se obține duminică

3 thoughts on “Marius Copil a explicat ce s-a întâmplat în Ucraina

  1. Cu tot respectul pentru Andrei P., un om la care tin foarte mult, trebuie sa recunosc ca nu face fata functiei pe care o ocupa in acest moment ( din pacate “part time”). Imi pare rau ca nu a continuat Porumb iar “grevistii” de ieri au revenit doar pentru a avea “rezultate” …

Leave a Reply

Top