SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Monica Niculescu și Alexandra Cadanțu sunt favorite 5 și 6 la Florianopolis

Monica Niculescu și Alexandra Cadanțu sunt favorite 5 și 6 la Florianopolis

Monica Niculescu la antrenament in Florianopolis


Cele două românce direct acceptate pe tabloul principal la Florianopolis, Monica Niculescu și Alexandra Cadanțu, au fost desemnate cap de serie numărul 5, respectiv 6 în întrecerea de simplu. S-a stabilit, de asemenea, și tabloul de dublu.

Deținătoarea titlului, Monica Niculescu va juca în primul tur contra rusoaicei Anna Schmiedlova. În optimi, Monica ar urma să joace cu învingătoarea din meciul dintre brazilianca Paula Cristina Goncalves și o jucătoare venită din calificări.

Alexandra Cadanțu, cap de serie numărul 6, va juca în turul inaugural contra unei alte brazilience, Gabriela Ce, care a primit un wild-card, și care a fost eliminată de Iria Begu în calificări la Rio de Janeiro. În optimile de finală, Alexandra ar urma să joace contra învingătoarei din meciul dintre nemțoaica Dinah Pfizenmaier și austriaca Patricia Mayr-Achleitner.

În întrecerea de dublu, Monica Niculescu și cehoaica Klara Zakopalova au fost desemnate cap de serie numărul 2. Ele vor juca în primul tur contra perechii australiene Monique Adamczak/ Arina Rodionova.

Irina Begu, campioană ieri la Rio de Janeiro va face pereche la Florianopolis cu rusoaica Valeria Solovieva. Cele două vor juca în primul tur contra cuplului Francesca Schiavone/ Silvia Soler Espinosa.

Azi, româncele au un program plin la Florianopolis: Irina Begu și Alexandra Dulgheru vor juca în calificări, iar Alexandra Cadanțu va evolua pe tabloul principal.

One thought on “Monica Niculescu și Alexandra Cadanțu sunt favorite 5 și 6 la Florianopolis

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close