SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > România va juca împotriva Serbiei în barajul de promovare în Grupa Mondială 2 a Fed Cup

România va juca împotriva Serbiei în barajul de promovare în Grupa Mondială 2 a Fed Cup

Echipa de Fed Cup a Romaniei e gata de lupta

Echipa de Fed Cup a Romaniei e gata de lupta
Echipa de Fed Cup a Romaniei


România şi-a aflat adversara în barajul de calificare în Grupa Mondială 2 a Fed Cup: Serbia. Partida va avea loc în perioada 19-20 aprilie, în România.

AICI vedeţi ce a făcut România în meciul decisiv disputat la Budapesta.

Cum meciul va avea loc în România, se pune întrebarea unde se va juca partida. AICI vedeţi de ce nu se poate juca la Arenele BNR.

Dacă România a câştigat toate cele 4 meciuri disputate în Grupa I a Zonei Euro-Africane a Fed Cup, Serbia a pierdut cu scorul de 3-1 meciul disputat în Canada în primul tur al Grupei Mondiale 2. Echipa folosită de sârboaice în acel meci a fost: Vesna Dolonc (117 WTA), Jovana Jaksic (149 WTA), Aleksandra Krunic (152 WTA) şi Nina Stojanovic. Nimeni nu ştie încă dacă pentru partida din România, Ana Ivanovc şi Jelena Jankovic, purtătoarele de drapel ale tenisului feminin din această ţară nu vor decide să joace pentru ţara lor.

Meciul dintre România şi Serbia a fost primul scos din urnă. celelalte partide din barajul de promovare în Grupa Mondială 2 sunt: Olanda – Japonia, Suedia – Thailanda şi Brazilia – Elveţia, primele echipe fiind gazdă.

20 thoughts on “România va juca împotriva Serbiei în barajul de promovare în Grupa Mondială 2 a Fed Cup

  1. ba, sa speram ca vor veni si ca le vom invinge. ce-i cu atitudinea asta de ” sa fim nr1, dar sa nu ne batem cu nimeni”?

  2. Mai greu, dar chiar si cu Ana sau Jelena, Romania are sanse egale. Daca fetele prind o zi buna, poate sa bata orice sarboaica!

  3. Buunn poate se gandeste si Ana sa nu vina :)) dar pana in aprilie se pot schimba multe asa a zis si Stakhovsky ca nu joaca :-j

  4. Tu esti Gica Contra! 🙂 Vrei sa zici ca daca joaca Ana cu Simona nu vii ca nu o suporti tu pe sarboaica? Da-mi voie sa fiu putin circumspecta la chestia asta! Daca tii cu fetele noastre, daca iti place tenisul, o sa vii, la fel cum si eu as fi in tribuna la un eventual meci al lui Nadal in Romania chiar daca nu il suport! Ma rog, daca as avea bani pt un asemenea meci…..

  5. Aoleuuu :)) normal ca as veni,dar sa vina Ana de exemplu la turneul WTA de la Bucuresti si sa nu joace in fata unei adversare din Romania,nu o sa ma gasesti prin tribune :)))!

Leave a Reply

Top