SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep a explicat victoria cu Radwanska: Am schimbat strategia în timpul meciului!

Simona Halep a explicat victoria cu Radwanska: Am schimbat strategia în timpul meciului!

Simona Halep la Doha


Calificată în finala de la Doha, după o superbă victorie obținută în fața lui Agnieszka Radwanska, scor 7-5, 6-2, Simona Halep a explicat, la finalul partidei, cum a reușit să revină de la 2-5 la 7-5 în primul set al semifinalei.

AICI vedeți pe ce loc va urca Simona Halep dacă va câștiga titlul la Doha.

”Am schimbat strategia în timpul meciului. Am început foarte agresiv, am vrut să lovesc toate mingile, dar această strategie nu a funcționat. Am înțeles că nu era posibil să câștig în acest fel, așa că m-am gândit să schimb ceva. Apoi am jucat mai inteligent, am început să lovesc mai mult în cross și să aștept mai mult pentru a finaliza fiecare punct. Cred că am jucat un tenis complet azi, sunt foarte mulțumită de felul în care am evoluat”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

Ea a și-a salutat apoi familia, aflată în tribune: ”Vreau să-i salut pe părinții mei, pe tatăl meu, pe mama mea, care au venit aici pentru a mă susține, pe antrenorul meu și pe toți cei de acasă care mă susțin, dar și pe cei din public. Vă mulțumesc și vă aștept și mâine să mă ajutați să câștig turneul!”, a spus Simona cu modestia sa dintotdeauna.

În ceea ce privește meciul de mâine, cu Kerber, Simona e sigură de un lucru: ”Trebuie să-mi fac jocul meu. Vreau să încep agresiv acel meci, dar, dacă nu va merge, atunci voi schimba tactica, la fel cum am făcut și azi”, a mai spus Halep.

CITEȘTE ȘI:  Simona Halep S-A RETRAS de la St. Petersburg, înaintea meciului din sferturi!

Leave a Reply

Top