SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Simona Halep e pe locul 3 în clasamentul pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep e pe locul 3 în clasamentul pentru Turneul Campioanelor

SImona halep e felicitată de copiii de mingi la Doha


Victoria de la Doha i-a adus Simonei Halep punctele necesare urcării pe locul  în clasamentul jucătoarelor pe anul 2014, clasament care contează pentru calificarea la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

Simona are 1332 de puncte, cu 70 mai puţine decât ocupanta locului doi Dominika Cibulkova. Lider e campioana de la Australian Open, Na Li, care are 2385 de puncte.

În clasamentul tradiţional, Simona Halep a urcat, aşa cum aţi aflat deja din ziua premergătoare finalei, pe locul 9, cel mai bun loc din carieră. Este urmată în ierarhia mondială, dintre românce, de Sorana Cîrstea, care a coborât un loc, până pe 27, Monica Niculescu, care a urcat o poziţe, pe 54 şi Alexandra Cadanţu, care staţionează pe 60.

În Top 150 se află Alexandra Dulgheru, care a coborât două poziţii, până pe 142 şi Irina Begu, care a coborât un loc, pe 145.

AICI vedeţi ce locuri ocupă şi celelate jucătoare din România în ierarhia mondială.

One thought on “Simona Halep e pe locul 3 în clasamentul pentru Turneul Campioanelor

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close