SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > Suedia, Elveția, Japonia și, probabil, Serbia, sunt cele 4 posibile adversare ale României în barajul pentru Grupa Mondială 2 a Fed Cup

Suedia, Elveția, Japonia și, probabil, Serbia, sunt cele 4 posibile adversare ale României în barajul pentru Grupa Mondială 2 a Fed Cup

Echipa de Fed Cup a Romaniei e gata de lupta

Echipa de Fed Cup a Romaniei e gata de lupta
Echipa de Fed Cup a Romaniei


Calificată în barajul de promovare în Grupa Mondială 2 a Fed Cup, România își va afla adversara în tragerea la sorți programată săptămâna viitoare.

Cert este că echipa noastră nu va putea cădea decât împotriva uneia dintre cele patru formații învinse în primul tur al Grupei Mondiale 2. Acestea sunt Suedia – învinsă cu 3-2, acasă, de Polonia -, Elveția (învinsă cu 3-2 de Franța, în deplasare), Japonia (care a pierdut cu 3-1 în Argentina) și, cel mai probabil, Serbia, care e condusă cu 2-0 în Canada.

Doar dacă am cădea cu Elveția am fi siguri că am juca acasă, căci precedenta confruntare, din 1983, din Grupa Mondială 2, s-a disputat pe terenul adversarelor. În cazul tuturor celorlalte trei adversare se va stabili prin tragere la sorți și gazda partidelor.

Meciurile vor avea loc în 19-20 aprilie 2014.

Leave a Reply

Top