SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru ne liniștește: contractura la spate nu e gravă

EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru ne liniștește: contractura la spate nu e gravă

Alexandra Dulgheru in timp ce primea ingrijiri medicale la Florianopolis


Așa cum ați aflat deja AICI, Alexandra Dulgheru a fost nevoită să abandoneze în sferturile de finală ale turneului de la Florianopolis din cauza unei contracturi la spate.

Am vorbit cu Alex și ea mi-a explicat ce s-a întâmplat: ”S-au adunat mai multe. A fost căldură foarte mare, s-au adunat foarte multe meciuri disputate și, în plus, m-am ales și cu o răceală venită neașteptat. Pe acest fond, a cedat puțin corpul și m-am ales cu această contractură la spate. Nu ar trebui să fie nimic grav, așa că sper ca în câteva zile să treacă”, mi-a spus Alexandra. Care, la cât este de luptătoare și de rezistentă, cu siguranță va reveni la antrenamente peste o zi sau două, dacă nu a și revenit deja.

În ceea ce privește programul următor, Alexandra Dulgheru va rămâne în Brazilia, pentru a juca la două turnee ITF de 25.000 de dolari: Campinas, care începe luni, și Sao Paulo. Alături de ea, la aceste turnee va juca și Irina Begu, cele două urmând să fie primele două favorite ale competițiilor.

One thought on “EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru ne liniștește: contractura la spate nu e gravă

  1. This app gives allows peoople to share information when they create a donation
    to guide a brand’s chosen charity. Jeremy Liew, “Why The Economics of Social Gaming Are So Attractive To Investors,” paid – Content.
    Thiis is going to be the first truy international launch of your game ffor Zynga.

    Also visit my site; weeworld cheats

Leave a Reply

Top