SUNTETI AICI
ACASA > BRD Nastase Tiriac Trophy > Ion Țiriac despre Simona Halep: Mă deranjează că după ce ia un turneu abandonează în al doilea

Ion Țiriac despre Simona Halep: Mă deranjează că după ce ia un turneu abandonează în al doilea

Ion Țiriac, în fața coltului său din Hall of Fame


Ion Țiriac a vorbit azi, la conferința de presă organizată cu prilejul lansării ediției din acest an a turneului bucureștean BRD Nastase Tiriac Trophy, despre Simona Halep. Și, pentru prima dată, a recunoscut și ce îl deranjează la evoluția jucătoarei noastre.

Evident că, deși era vorba de lansarea unui turneu ATP, Ion Țiriac nu putea scăpa de întrebările referitoare la Simona Halep. După ce a reafirmat că se bucură de modul în care joacă românca, despre schimbările – nu multe, dar importante – din jocul ei (”stă mult mai bine pe teren”, afirmă Țiriac), omul de afaceri român a spus și ce îl deranjează la jucătoarea noastră.

Singurul lucru care mă deranjează la Simona e ce văd pe hârtie. Văd că ia primul set cu 6-0, îl pierde pe al doilea cu 1-6, apoi e condusă și revine sau nu. Asta nu e bine. De asemenea, mă deranjează să văd că după ce ia un turneu vine la următorul, joacă un set și abandonează. Nu cred că e vorba de bani la ea, chiar dacă nu are câștigurile lui Roger Federer. Dar cineva trebuie să o sfătuiască. Pentru că un jucător e atât de bun pe cât sunt și cei din jurul lui”, a afirmat Țiriac.

În rest, el a avut numai cuvinte de laudă pentru Halep, pe care a sfătuit-o și ce să facă pentru a o învinge pe Serena Williams, ”o jucătoare care lovește fiecare minge ca și cum ar fi ultima din viața ei”, după cum a caracterizat-o românul. ”Halep are o problemă cu Serena. Eu cred că antrenorul ei ar trebui să-i spună: gândește-te că te bate cu 6-0, 6-0, nu ai nimic de pierdut. Așa că stai pe linie și las-o pe Serena să câștige punctul. Nu să i-l faci tu cadou. Tu doar să-i returnezi. Și să vezi atunci ce se întâmplă“.

One thought on “Ion Țiriac despre Simona Halep: Mă deranjează că după ce ia un turneu abandonează în al doilea

Leave a Reply

Top