SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 21 martie 2014: Lleyton Hewitt și tortul primit pentru victoria 600 în ATP

POZA ZILEI, 21 martie 2014: Lleyton Hewitt și tortul primit pentru victoria 600 în ATP

Lleyton Hewitt și tortul primit pentru victoria 600 in ATP


Australianul Lleyton Hewitt, cel mai tânăr lider din istoria ATP, este, pentru mine, exemplul cel mai bun al jucătorului care joacă tenis de plăcere.

După ce a ajuns cam la toate performanțele pe care le poate visa un jucător, el și-a întemeiat o familie superbă și continuă să joace la nivel înalt. Cu rezultate foarte bune, iar acest lucru se vede în statistică. Căci ieri el a obținut victoria cu numărul 600 în circuitul ATP. Hewitt l-a învins cu scorul de 3-6, 6-3, 6-3 pe olandezul Robin Haase, în primul tur la Miami și a devenit al 21-lea jucător din istoria tenisului care ajunge la victoria 600 în ATP. Ocazie cu care a primit și un tort din partea organizatorilor.

Această performanță a fost obținută la 16 ani de la prima victorie în circuit, obținută în 1998, la Adelaide. Avea atunci doar 16 ani și 11 luni, era pe locul 550 în clasamentul mondial, și nu s-a mai oprit la acel turneu până nu a câștigat titlul, șocând lumea tenisului.

Dintre jucătorii activi, Hewitt este, cu cele 600 de victorii ale sale, pe locul trei, după Roger Federer, care are 942 de succese, și Rafael Nadal, care are 675. Ca o curiozitate, următorul adversar al lui Hewitt la Miami va fi chiar Nadal 🙂 .

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close