SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep va juca, azi, în sferturi la Indian Wells cu Casey Dellaqua

Simona Halep va juca, azi, în sferturi la Indian Wells cu Casey Dellaqua

Simona Halep la Indian Wells


Simona Halep continuă cursa la Indian Wells. Aseară ea a învins-o pe canadianca Wugenie Bouchard, în optimile de finală. Următoarea adversară va fi, azi, australianca Dellaqua, partida urmând să fie în direct la Dolce Sport 3, după ora 22.00.

Simona Halep a reușit, ieri, încă o dată, să iasă cu fruntea sus dintr-o confruntare periculoasă. Favorită 6 a turneului de la Indian Wells, ea a învins-o în optimi, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-4, pe canadianca Eugenie Bouchard. Următoarea ei adversară va fi Casey Dellaqua, o jucătoare de 29 de ani venită din calificări. Aflată pe locui 78 în clasamentul mondial, Dellaqua s-a calificat în sferturile de finală dără luptă, adversara ei, americanca Lauren Davis, neprezentându-se la meci din cauza unei gastroenterite intestinale. Ea se află pentru a treia oară în  carieră în sferturile de finală ale unui turneu WTA.

Partida dintre Simona Halep și Casey Dellaqua va avea loc azi, nu mai devreme de ora 22.00, ora României, pe Terenul Central.

CITEȘTE ȘI:  WTA Madrid 2018: Imagini cu Simona Halep la players party

3 thoughts on “Simona Halep va juca, azi, în sferturi la Indian Wells cu Casey Dellaqua

  1. postarea de mai sus nu vine de la tine, nu-i asa?
    adica cred ca tu si fi stiut unde sa vezi meciul si daca nu, era de ajuns sa ma intrebi pe mine si te informam imediat! 🙂

Leave a Reply

Top